Victor Slav şi Anda Adam se înşală pe rând

 

 

Acum i-a venit rândul lui Victor Slav să calce strâmb, dacă nu cumva chiar Anda Adam, încă simțindu-se vinovată de pe urma aventurii pe care a avut-o anul trecut cu Soare, i-o fi spus lui Victor că ar fi timpul să se mai distreze și el cu fetele. În noiembrie, anul trecut, revista Ciao! a scris povestea aventurii pe care Anda a avut-o cu un bărbat însurat, pe nume Soare, o aventură care a ținut vreo nouă luni. A fost un miracol – imposibil de explicat, ca orice miracol – că Slav și Anda au mai rămas împreună după apariția acelui material. Dar au rămas, și bravo lor. Poate că se iubesc de prea mult timp ca să se mai poată despărți. Poate că au o relație liberă, iar călcatul strâmb o fi unul dintre principiile care stau la baza relației lor. Dumnezeu știe, poate nici el.

 

Victor Slav și bruneta au urcat pe bancheta din spate a mașinii lui

 

Cert este că, de data asta, așa cum spuneam, i-a venit rândul lui Victor să aibă o frumoasă aventură cu o fată. S-a întâmplat la mare, locul predilect de manifestare zgomotoasă a feromonilor. Pe la cinci dimineața, Slav iese de la discotecă de gât cu o brunetă drăguță, cu un cap mai scundă decât el. Ea îl ține pe după mijloc, iar apropierea dintre ei este dincolo de orice dubiu. Sunt însoțiți de un alt cuplu: un bun prieten al lui Slav, de gât cu o blondă. La discotecă, iubitul Andei Adam nu s-a manifestat cine știe ce. Bruneta a stat și ea cuminte, fără să facă gesturi care ar fi putut da de bănuit. Slav și bruneta au stat mai mult la bar, au vorbit mult și au dansat puțin.

 

În fața blocului fetelor, coboară toți patru

 

Însă, odată ieșiți din discotecă, și-au dat frâu liber atracției gravitaționale pe care o resimțeau unul față de altul. S-au luat de gât, la fel au făcut și prietenul lui cu blonda, și, toți patru, s-au îndreptat spre mașina lui Victor, al cărei număr de înmatriculare reproduce, prin alăturarea cifrei 5 de grupul de litere LAV, numele de familie al vedetei Pro: 5LAV. Să se știe, adică, despre a cui mașină e vorba. Slav și bruneta s-au urcat pe bancheta din spate, Victor băuse și e foarte bine că nu s-a urcat la volan. A condus tipa blondă și a tot condus până au ajuns la un bloc din Constanța, unde locuiau, probabil, fetele. De acolo, în privința a ceea ce s-a întâmplat, n-are decât să-și pună fiecare imaginația la contribuție.

Stirile Cancan.ro