Simona Gherghe si Răzvan Săndulescu, acces direct la dragoste

 

Așa, țineți-vă strâns, să nu vă pierdeți

 

Simona Gherghe (35 ani), prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1, și-a anunțat relația cu Răzvan Săndulescu (36 ani) pe Facebook la începutul lunii mai, în zilele de Paște, mai exact, pe care și le-a petrecut la Balcic împreună cu noul ei iubit.

Paparazzii Spy au fost atunci pe fază, fotografiindu-i și filmându-i în a doua zi de Paște în timp ce luau masa la ferma de midii Dalboka. Pe lângă scoici, ea a mai mâncat și calcan, din care, pentru că era foarte gustos, îi tot dădea și lui Răzvan (revedeţi imaginile pe www.spy.ro). Iată că a trecut de atunci mai bine de o lună, iar Simona și Răzvan își văd mai departe de relația lor. Îi vedem în fotografii ieșind de la Mall Băneasa, unde și-au făcut împreună cumpărăturile, ceea ce e un semn de relație serioasă pentru că foarte rar un bărbat are răbdare să stea după o femeie aflată în transă de shopping, după cum tot foarte rar se întâmplă ca o femeie să își ia bărbatul cu ea atunci când are de făcut cumpărături personale.

 

E clar, se iubesc! Bravo, Răzvănel, ai pus mâna pe o blondă de calitate

 

Afară picura, însă Simona și Răzvan nu s-au pierdut cu firea. Au mers liniștiți la mașină, ținându-se de mână. El i-a deschis, ca un gentleman, portiera și, înainte ca Simona să urce în mașină, s-au sărutat fără nici o grabă, în timp ce picăturile de ploaie cădeau din cer ca niște mici boabe de orez, lichide și transparente.

 

 

Un asemenea sărut ar fi meritat un marș nupțial pe fundal și un ofițer de stare civilă care să constate că formalitățile au fost îndeplinite . Oricum, acest sărut este o raritate și o premieră, și e foarte bine că Simona are, mai nou, acces direct și la propria viață sentimentală. Cât despre Răzvan Săndulescu, el trăiește într-o altă zonă a realității decât cea mondenă în care iubita lui e specialistă. Iubitul Simonei este un apreciat consultant politic, asociat al firmei Kensington Communications.

 

Au avut răbdare să stea unul după altul la shopping

 

După ce, în anii '90 a lucrat în presa scrisă (Tineretul Liber, Meridian, Ziua, România liberă), în 2000 a devenit coordonatorul departamentului de PR al Partidului Naţional Liberal, apoi consilier al liberalilor Valeriu Stoica şi Theodor Stolojan, pentru ca în 2004 să facă parte din echipa de campanie electorală a candidatului la preşedinţie Traian Băsescu. De vreo lună și jumătate, Răzvan este consilierul în dragoste al Simonei Gherghe și, după cum se poate vedea și în fotografii, se descurcă foarte bine.