Răzvan si Dani au femei celebre în destin

 

 

Dani Oțil și Răzvan Simion nu s-au născut împreună. S-au născut în același oraș (Reșița), în același an (1980), în aceeași lună (august), doar că Răzvan a venit pe lume în data de 8, iar Dani pe 24.

 

Practic, unul este Leu, celălalt Fecioară. Și, totuși, într-un alt sens, ei s-au născut împreună, căci în această formulă au început să aibă succes și să fie cunoscuți. Emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani“ a debutat în 2008 la Național TV, după care băieții s-au mutat la Antena 1, la mai bine. Și la mai bine au și rămas. Împreună.

 

 

Dani Oțil

 

Dani Oțil poate n-ar fi ajuns la notorietatea pe care o are în prezent dacă în 2008 nu s-ar fi cuplat cu Mihaela Rădulescu. Au fost împreună cinci ani. Mihaela l-a învățat pe Dani să fumeze trabuc și l-a introdus în lumea bună. Până să ajungă la ceea ce este în prezent, Dani a trebuit să muncească. A început să muncească de la vârsta de 16 ani, iar la 18 ani deja se întreținea singur. A făcut zece ani de radio, construind împreună cu trei băieți rețeaua de radio Național FM, cu 30 de stații în București și în cele mai importante orașe din țară.

 

A lucrat la Radio Contact, Radio Vest Timișoara, Național FM, Național TV, pentru a ajunge în final la Antena 1, unde, în prezent, prezintă „Neața cu Răzvan și Dani“ și „X Factor”. Este pasionat de fotbal, jucând în Naționala de Fotbal a Artiștilor din România (alături de Adrian Enache, băieții de la Alb Negru și alții), și mai ales de motocicletele enduro.

 

Unul dintre cele mai importante momente din viața lui Dani s-a întâmplat în luna octombrie a lui 2014, atunci când Mihaela Rădulescu a făcut un interviu cu celebrul parașutist austriac Felix Baumgartner. Câteva săptămâni mai târziu, au apărut în presa de afară fotografii cu Mihaela, care era descrisă ca fiind presupusa iubită a lui Felix Baumgartner. Ulterior, printr-un mesaj cu substrat, demn de Oracolul de la Delphi, Mihaela a dat de înțeles că inima ei este în cădere liberă spre inima lui Felix, confirmând și despărțirea de Dani.

 

La sfârșitul lunii noiembrie, 2014, Dani a compus un mesaj emoționant, publicat pe pagina lui de Facebook, în care a spus că, Mihaela nu l-a părăsit, că, atunci când s-a cuplat cu parașutistul, ea și el nu mai erau împreună de ceva vreme, prin urmare, Mihaela nu avea cum să îi dea papucii.

Există un pasaj în această scrisoare deschisă în care Dani dovedește încă o dată, dacă mai era nevoie, că românul – fie că e din Reșița, Dorohoi sau Videle – s-a născut poet:„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfârşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a făcut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»“.

 

După despărțirea de Mihaela, Dani a început să iasă cu fete tinere, care însă nu îl puteau consola prea bine, asta până când a cunoscut-o, anul trecut, pe Ioana Urețu (28 ani), o tânără frumoasă, cu un corp armonios și care pare o idee mai înaltă decât el. Ioana are o afacere cu dulciuri, flori și cărți, cele trei elemente fiind componentele de bază, în opinia ei și numai a ei, pentru un cadou perfect. Dulciurile le face chiar ea, Ioana fiind pasionată de gătit încă din copilărie și s-a gândit să își transforme propria pasiune într-o afacere.

 

Dulciurilor li s-au alăturat florile, fără de care nici un cadou nu ar fi complet, și apoi cărțile. Ioana Urețu nu este tocmai străină de lumea mondenă. Ea a fost, timp de mai mulți ani, iubita lui Bogdan Cervenschi, fostul soț al Malvinei Cervenschi. Relația lui Dani cu Ioana este una discretă și rezistă cât se poate de bine.

Răzvan Simion

 

Până în 2015, viața personală a lui Răzvan Simion nu ieșise cu nimic în evidență. Era căsătorit de 15 ani cu Diana, avea doi copii, Ianca și Tudor, totul era normal și liniștit, până când în viața lui a intrat cântăreața Lidia Buble sau poate că el a fost acela care a intrat în viața ei.

 

La sfârșitul lunii iunie, 2015, Răzvan confirma zvonurile că are o relație extraconjugală. Prezentatorul TV fusese fotografiat ieșind din apartamentul în care locuiește Lidia Buble și, prins cu mâța în sac, Răzvan și-a recunoscut relația cu Lidia. Mai mult, la scurt timp, a anunțat că el și soția lui nu mai formează un cuplu și că fiecare a luat-o pe drumuri separate. Prima dată când Răzvan și Lidia au apărut ca un cuplu a fost în luna noiembrie, la nunta Ancăi Serea cu Adrian Sînă.

 

Lidia s-a împăcat rapid cu situația că Răzvan are doi copii, care sunt mai presus de relația cu ea, așa că nu are nimic împotrivă ca de Crăciun să le fie alături, rămânând ca Revelionul să-l petreacă împreună. De cealaltă parte, fosta soție a lui Răzvan a luat, după divorț, hotărârea de a se muta cu copiii în Timișoara pentru că, a spus ea, îi era foarte greu să îi crească singură, fără ajutor.

 

„Îmi era foarte greu să îi cresc pe micuți singură. Acolo, în Corbeanca, nu aveam absolut nici un ajutor. Toate rudele mele sunt aici, în acest oraș, și mi s-a părut cel mai înțelept pas pe care puteam să îl fac. Cred că în această perioadă cel mai important lucru pentru Ianca și Tudor este să fie aproape de familia lor sau, mai bine zis, să aibă o familie“, a declarat fosta doamnă Simion.

 

Cât despre cum arată viața după divorț, ea a spus: „Viața e frumoasă așa cum e ea, cu tot ce înseamnă, pierderi, renunțări, întâlniri… Eu nu consider că trebuie să refac ceva. Viața mea e completă așa cum e ea acum. Ca să refaci ceva, trebuie să pleci de la premisa că s-a stricat ceva, or eu nu consider că s-a stricat ceva. Eu consider că ăsta e drumul meu și e minunat așa cum e. Mă bucur de fiecare zi și de fiecare om frumos pe care-l întâlnesc în drumul meu“.

Răzvan și-a anunțat separarea de Diana pe o rețea socială printr-un mesaj: „Când doi oameni hotărăsc, în maturitatea lor, să lase o poveste de dragoste, poate cea mai frumoasă scrisă vreodată, fără finalul «și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți», se găsesc mulți «prieteni adevărați», care sub umbra redundantelor «surse apropiate» să lase veninul produs de propriile neîmpliniri pe jugulara celor care oricum au sufletele sfâșiate.

 

Dragi «surse apropiate», aflați de la mine că am trăit 15 ani lângă una dintre cele mai fine persoane din lumea asta, lângă o femeie ce m-a învățat să fiu răbdător și să investesc în oameni, ce mi-a îngrijit rănile provocate de urcușul până pe stânca pe care stau, mi-a adormit copiii în serile când eu băteam țara în lung și-n lat, mi-a schimbat felul în care citesc sau mă bucur de muzică și filme, mi-a bucurat nopțile și zilele deopotrivă, așa cum mi-a adus pe lume două motive, Ianca și Tudor, pentru care eu să lupt cu sufletele contorsionate ce-și dau cu părerea, deși nimeni nu le-a cerut acest lucru. Oamenii maturi își cunosc motivele pentru care au ales drumuri separate și toate declarațiile «apropiaților» fac doar să ne întărească prietenia sinceră în care s-a transformat dragostea noastră de peste un deceniu. Ianca, Tudor, aflați de la părinții voștri că «sursele apropiate» au dispărut prin metoda prin care am scos Bau-Bau-ul de sub patul vostru“.