Primele poze cu actorul principal din "Pariu cu Viaţa" şi iubita lui, fiica celebrului Nicu Dolar - Elzy i-a iertat lui Dorian Popa escapada cu Andra Alkabyr

 

Dorian Popa o are ca iubită ­oficială, și ­asta nu de ieri - de azi, ci aproape dintotdeauna, pe Eliza, căreia i se mai spune și Elzy, nume din care s-a inspirat și numărul de înmatriculare al mașinii din fotografii. Mașina este a Elizei, căci Dorian, deși protagonist al serialului „Pariu cu viața“ de la Pro TV, încă nu a ajuns să câștige atât de bine încât să își poată permite o mașină de aproximativ 70.000 de euro. Dorian își poate permite, în schimb, să se lase agățat de fane pe Facebook, așa cum s-a întâmplat recent când un agațament pe virtual s-a metamorfozat într-o întâlnire pe carnal. În revista Ciao! ați putut citi povestea de amor scurt și la obiect consumată între junele Dorian și Andra Alkabyr, de profesie avocat și fiică de judecător, în parcarea unei discoteci.

 

 

Atunci când umbla cu limba-n gura Andrei Alkabyr, Dorian știa foarte bine că are o iubită pe nume Eliza, căreia i se spune Elzy, însă el nu făcea decât să se bucure de aerul tare al celebrității. Un băiat drăguț, înalt, frumușel, Dorian a fost până de curând un anonim, pe care sticla, iată, l-a făcut cunoscut. Să nu profite de asta? Să nu profite de asta doar pentru că are o iubită, Eliza, cu care e împreună dinainte de a ajunge celebru?! Eliza este, la bază, olteancă, din Corabia, județul Olt. Este, poate, chiar o olteancă fierbinte. O fată de bani gata este sigur, aici nu mai are ce căuta particula „poate“. Tatăl ei, poreclit Nicu Dolar, are un lanț de magazine în Corabia și Caracal. Range Rover-ul alb din fotografii i l-a cumpărat tăticuțul Dolar. Eliza a fost combinată la un moment dat cu fiul lui Paul Stănescu, președinte al Consiliului Județean Olt, dar n-a fost să fie, căci dragostea învinge, vorba lui Maitreyi și-a lui Coelho. Despre Eliza circulă bârfe destul de simpatice, cum că la examenul pentru permisul de conducere avea niște emoții atât de mari, încât, până la urmă, tăticul a trebuit să rezolve tracul fetei cu o șpagă de 500 de euro dată unde trebuie.

 

 

O alta vorbește despre un implant cu silicon la bust, însă operația a fost una dezastruoasă, așa că silicoanele au fost aruncate la câini, iar Elzy a trebuit să se descurce bine-mersi și fără. Aventura lui Dorian cu Andra nu i-a picat deloc bine Elizei. A trecut greu peste această escapadă, dar a trecut. Dragostea a învins încă o dată sexul, așa cum se întâmplă mai ales după o anumită vârstă... În weekendul de 1 Mai, care anul ăsta s-a consumat la sfârșitul lui aprilie, Elzy și Dorian au fost la mare, normal. Au fost cu mașina ei care, atunci când sunt împreună, este condusă de Dorian, nu care cumva, altfel, să se simtă cu musca pe căciula masculinității. Din fotografii nu transpar cine știe ce veselie și fericire, Eliza este mai degrabă încruntată, ai zice că încă nu i-a trecut supărarea, doar Dorian râde la copacii pe lângă care trece, e posibil să se cunoască dintr-o altă viață.

 

Nu de mult, Dorian Popa a fost fotografiat tot în revista noastră împreună cu  Andra Alkabyr, dar se pare că iubita lui a trecut peste acest moment și încă e împreună cu el. Vezi toată povestea pe www.revistaciao.ro

Stirile Cancan.ro