Ai un pont?


 

Ai o poveste? 0741CANCAN (0741226226) sau 9883 este numarul ziarului Cancan.

Formeaza doar 0741226226 (0741CANCAN) sau 9883 pentru Cancan.

Trimiterea povestilor exclusive catre ziarul Cancan este foarte simpla si aceasta datorita numarului de telefon foarte simplu pe care puteti suna sau trimite SMS.

De astazi, acesta sunt singurele numare de care aveti nevoie pentru a intra in contact cu reporterii nostri si a le impartasi povesti, dar si pentru a le pune la dispozitie ponturi, fotografii, materiale video.

Dar ne puteti scrie si pe adresa de email pont@cancan.ro.

Si, bineinteles, vor fi si bani in joc pentru cele mai interesante povesti de viata, stiri din sport sau barfe din lumea vedetelor.

Telefoanele 0741CANCAN si 9883 vor face ca informatiile de la dumneavoastra sa ajunga mai usor la noi.

Acest serviciu va va permite dumneavoastra, cititorii nostri, sa deveniti reporteri si chiar sa castigati ceva bani din informatiile pe care le detineti.

Poate ati surprins o vedeta petrecareata, ati filmat vreun fotbalist aflat in stare de ebrietate sau ati fost implicat intr-un eveniment exceptional.

Pur si simplu, trimiteti ce aveti la numarul nostru de telefon sau la e-mailul nostru si in curand povestea va fi publicata in Cancan pentru ca toata lumea sa o aprecieze.

Iar daca aveti nevoie sa stati de vorba cu un reporter, nu veti mai pierde timpul cautand numarul acestuia. Acum este mai simplu: sunati la 0741CANCAN sau 9883.

Asa ca nu mai asteptati - treceti rapid in agenda numarul 0741CANCAN sau 9883, nu se stie niciodata cand veti avea nevoie de el.