Ilie Năstase n-are nici o rezervă în faţa uniformei de general

Sper că ați luat deja poziție de drepți. Așa, foarte bine! La câte a făcut Ilie Năstase pentru România, poate și România, prin intermediul cititorilor Ciao!, să stea două-trei minute în poziție de drepți, nu? Ca orice mare fost sportiv care a aparținut de Clubul Armatei, adică de Steaua, Ilie Năstase are grad militar. În 2007 a fost avansat la gradul de general de brigadă, cu o stea. Între timp, i-a mai crescut o stea pe epoleți, astfel încât, acum, este general de brigadă cu două stele. Este de la sine înțeles că fostul mare tenisman este general în rezervă, așa că în nici un caz nu o să-l vedem în fruntea vreunui comando militar din Afganistan sau Irak, exceptând cazul când aceste ­comando-uri sunt formate numai din fotomodele de lux.

 

Ilie și fetița lui intră în restaurant

Așadar, în aceste poze îl avem pe generalul Ilie Năstase, îmbrăcat în uniformă, care merge la restaurant împreună cu Brigitte și cele două fiice ale sale cu Amalia, Alessia și Emma. Năstase și-a construit, natural, o imagine de persoană suficient de nonconformistă, încât să nu pară deloc ridicol că merge la masă îmbrăcat în uniformă de general. Ba chiar pare foarte elegant, așa cum e mai totdeauna în haine civile. Alții nu reușesc nici măcar cu ajutorul stilistului să fie cool, însă fosta glorie a tenisului mondial, acum un bărbat trecut binișor de a doua tinerețe, reușește.

 

Din mașină mai coboară Brigitte, cealaltă fetiță a lui Ilie Năstase și bona copiilor

 

În curtea restaurantului, domnul general de brigadă îi pune uneia dintre fetițe cascheta pe cap, peste căciuliță, se joacă cu ea și râd. Înainte de a vă spune tradiționalul „Pe loc repaus!“, mai priviți o dată fotografiile, mai ales cele în care Ilie Năstase își ține fetița (cea căreia îi pusese cascheta pe cap) pe după umeri, povestind ceva cu ea, așa, foarte bine, pe loc repaus!

Stirile Cancan.ro