Flavia de la Neatza si iubitul ei au o relatie cool

Deși Flavia este curtată de mulți bărbați, iubitul ei, actorul Alexandru Ion, este foarte înțelegător și nu este deloc gelos. Mai mult, Flavia spune că iubitul ei nu i-a controlat telefonul niciodată.

 

”El are parola mea de la telefon, eu nu. Avem încredere unul în celălalt și el mă încurajează de fiecare dată. Chiar de curând am hotărât să-mi mai fac trei tatuaje și el a fost pro acestui lucru. Cred că o să își facă și el în curând”, ne-a spus asistenta de la emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani” . Flavia Mihășan și Alexandru Ion sunt împreună de patru ani. De curând aceasta a primit inelul de logodnă așa că nu este exclus ca în curând să și îmbrace rochia de mireasă.

 

“Secretul unei relații este ca partenerul să vadă ce-i mai bun în tine. În spatele unei femei puternice stă un bărbat puternic. Eu într-o relație sunt foarte permisivă, dar nu aș ierta infidelitatea. Dacă aș afla că sunt înșelată nu aș reacționa urât. Nu doar bărbații sunt cei care înșală și femeile fac acest lucru”, ne-a spus vedeta Antenei 1.