Feli Donose: ''Am investit în muzică tot ce sunt eu!''

Pe Feli Donose am ajuns să o cunoaștem datorită participării la show-ul ”Vocea României”, din anul 2012. Artist este, însă, dintotdeauna, iar pentru asta nu face niciun fel de concesie.

 

”Am investit în muzică absolut tot. Uman și spiritual. Fără să mă gândesc la eșec, pentru că visul și dorința erau prea mari încât să mă gândesc la minusuri. Minusurile există și ele, cum e și normal. În viață ai și bine și rău, pentru că trebuie să ajungi să descoperi ce înseamnă echilibrul”, ne declară, în exclusivitate, Feli.Ori de câte ori vorbește despre muzică și despre oamenii care i-au fost alături pe acest drum, nu ratează să-l amintească pe Smiley, în echipa căruia a intrat în 2014.

 

”Nu am ținut să mă gândesc la lucrurile care îmi lipseau, la tot ce era dificil, pentru că nu mă focusam decât pe ce ardea în suflet. Și în prezent sunt la fel. Văd piedicile prea mici comparativ cu dorința de a împărți darul ăsta pe care mi l-a dat Dumnezeu, cu lumea. Am trecut peste toate cu ajutor de undeva de sus, dar și de la oamenii dragi, precum este Smiley, prietenii apropiați, familia mea”, declară, în continuare, Feli.