Claudia Pavel: "Sunt o working mom, însă prioritatea mea este Noah"

Claudia Pavel este una dintre cele mai active mămici din peisajul autohton. După revenirea din America, acolo unde s-a născut și fiul ei, Noah, artista a fost obligată să-și ia în serios rolul de working mom (n.r. mamă care lucrează).

”Prioritatea mea este fiul meu, ceea ce pot face și nu afectează programul lui Noah fac, ceea ce ar afecta, nu fac. Am fost în situația în care am refuzat proiecte TV din cauză că ar fi trebuit să stau departe de el, ceea ce este exclus!”, explică artista.Chiar dacă nu-l are alături pe tatăl copilului, Claudia Pavel explică foarte clar că nu este mamă singură, așa cum mulți ar putea crede.

 

”Eu nu am fost cu adevărat o mamă singură niciodată pentru că am avut mereu ajutorul surorii mele, a mamei și al tatălui meu, însă sunt ceea ce se numește working mom și îmi iubesc viața. Fiul meu este lumina ochilor mei, viața mea, pentru el muncesc”, ne povestește, în exclusivitate, cântăreața.Viața ei este o combinație între dragostea pentru fiul ei și dragostea pentru meseria pe care și-a ales-o.

 

”Mă împart între fiul meu, concerte, studio, videoclipuri, blog, interviuri.  Pe de altă parte muzica este pasiunea vieții mele. Sunt binecuvântată să pot să câștig bani din ceea ce iubesc să fac”, conchide artista.