Chiar dacă a fost cerută de sotie în urmă cu un an, Corina Caragea încă nu a îmbrăcat rochia de mireasă

După aproape patru ani de relație, cu iubitul ei, Robert Pongracz, pentru Corina Caragea bat clopote de nuntă. Frumoasa prezentatoare de la Pro TV a spus un mare ”da”, anul trecut atunci când iubitul ei a cerut-o de soție, dar din cauza faptului că cei doi sunt foarte ocupați încă nu au făcut pregătirile pantru marele eveniment: nunta.

Cu toate că este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din showbiz și este curtată de o mulțime de bărbați, Corina are ochi doar pentru iubitul ei, așa cum este și normal. Chiar dacă la începutul relației lor, Corina Caragea nu se afișa în public alături de iubitul ei, Robert Pongracz, cei doi își asumă relația de ceva timp.

 

La începutul anului 2013, Corina Caragea se despărţea de iubitul ei oficial, Bogdan Rusea, fiul unui om de afaceri din Ploieşti, iar la scurt timp după acel moment, l-a întâlnit pe Robert Pongracz, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România.

 

Chit că la început a existat între cei doi o relaţie de prietenie, la foarte scurt timp s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste, cei doi având aproape patru ani de când formează un cuplu.