Ce ceasuri poartă VEDETELE!

Dan Alexa

Când ești fotbalist, fost jucător sau cel puțin activezi în domeniu, este necesar să cronometrezi orice mișcare cu ajutorul unui ceas performant și mai ales de valoare. Deși nu tocmai potrivit pentru aceste situații, Dan Alexa a optat pentru un ceas Rolex DateJust din oțel al cărui cadran măsoară 41 mm și este în valoare de 7.000 de euro. Rolex este și va rămâne în topul preferințelor multor personalități din lumea întreagă, prin urmare acesta este potrivit pentru orice ținute și evenimente. Modelul poate fi găsit în magazinul Boutique Watches din Calea Dorobanților 157.

 

 

Maya Marcu

Frumoasa blondă ne-a obișnuit deja cu accesoriile sale scumpe, ce atrag atenția, dar și gelozia, mai ales dacă ești un cunoscător și te pricepi în materie de lucruri de calitate. Accesorizat la o ținută lejeră de zi, ceasul pe care îl poartă Maya Marcu nu este altul decât un Zenith Elite din aur roz și bezel cu diamante în valoare de 15.000 de euro. Ceasurile Zenith sunt o invitație către excelență și oferă un exemplu de îndrăzneală și eleganță în conformitate cu complexitatea unui mecanism excepțional.

 

 

Gabi Oprea Jr.

Putem observa că tânărul Oprea Jr. a optat pentru un ceas ce aparține unui brand la fel de tânăr: Hublot. O adevărată fuziune între arta tradițională și cea modernă, Hublot Big Bang este un model iconic ce a consacrat marca încă de la apariția sa. Oprea Jr. poartă cu mândrie un cronograf din aur roz al cărui preț de listă se ridică la aproximativ 30.000 euro. O alegere costisitoare, dar care merită pe deplin.

 

 

Alexandra Mirea

În zilele noastre, este normal să-ți accesorizezi ținutele de plajă cu un ceas ce merită a fi arătat, mai ales dacă acesta îndeplinește toate condițiile de a fi dus la plajă…cum este cel al Alexandrei. Tânăra afișează cu mândrie un Rolex Date Just din aur roz cu oțel și cadran cu diamante al cărui preț se ridică la 12.000 de euro. Creat în 1945, DateJust este primul cronometru automat rezistent la apă care afișează data pe cadran. Mai mult decât atât, sistemul Twinlock asigură o impermeabilitate la cel puțin 100 de metri adâncime, iar Jubilee – brățara alcătuită din cince piese suple - înnobilează întreaga imagine.

 

 

Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu este o mămică model. Nu numai că își petrece mult timp cu copiii pe litoral, dar este și accesorizată exemplar… tot pe plajă. Pentru a nu pierde noțiunea timpului, frumoasa brunetă și-a asortat la întreaga ținută un ceas Audermars Piguet Royal Oak, a cărui valoare ajunge la 20.000 de euro. Cu carcasă din oțel, cadran octogonal, buton "tapisserie" și brățară integrată, modelul Royal Oak a reinventat codurile predominante din 1972 și și-a atribuit identitatea de adevărată icoană modernă. Modelul poate fi găsit în magazinul Boutique Watches din Calea Dorobanților 157.