AVENTURĂ CU IUBITA UNUI JUNE MILIONAR! Dorian Popa, actorul din "Pariu cu viaţa" (Pro TV), joacă tare la 5 dimineaţa

Ora 05.28

 

 

Portretul lui Dorian
Ca un bec mereu aprins, ­celebritatea atrage în preajma ei fluturi, oameni, dar și alte vietăți care se
mulțumesc chiar și numai să respire același aer cu ea. Același aer cu celebritatea, adică. Uneori, fluturii îndrăznesc chiar mai mult, dar toate la timpul lor. Să luăm cazul lui Dorian Popa, până nu de mult un anonim. Dorian joacă rolul principal masculin în serialul „Pariu cu viața“ de la Pro TV. Este un băiat bine, înalt, frumușel, are ceva din alura lui Radu Vâlcan, cu care a și jucat pe aceleași platouri.

 

Dorian, student în anul III la ASE, este considerat cel mai sexy membru al trupei La-La-Band, etichetă care sigur nu îl deranjează. Așadar, dintr-un băiat drăguț, ca mulți alți băieți drăguți, de altfel, Dorian a ajuns, oarecum peste noapte, celebru. E și meritul lui, fiindcă este un băiat talentat, dar mai ales meritul MediaPro, care este o fantastică uzină de vedete, și nu numai. În aceste noi condiții de viață profesională, este lesne de închipuit că și viața personală suferă transformări.

Dragostea vine și pe Facebook
Poate că și înainte de a apărea la TV era asaltat de fete, însă, acum, asta se întâmplă cu certitudine. Facebook este un canal de social media unde lucrurile de acest gen se simt ca la ele acasă. Nu întotdeauna știi cine este persoana care îți cere prietenia sau căreia, de ce nu?, îi ceri tu prietenia. Ca vedetă, însă, nu se cade să faci tu primul pas, trebuie să îți lași fanele să vină ele spre tine, să se pună într-o anumită situație, destul de delicată, cumva, așa cum a făcut, la un moment dat, Andra.

 

Să folosim aceeași metaforă de la început: ca un ­fluture de genul feminin, cât se poate de sexy, cu picioare lungi, Andra a fost atrasă de Dorian, dar nu doar de el, ci și de faptul că este vedetă. Ea a fost aceea care a făcut primul pas pe Facebook. Pagina lui personală de FB are 35.000 de fani. El o fi văzut câteva poze cu ea și s-o fi convins repede că este o femeie frumoasă și atrăgătoare. S-au conversat pe Facebook, s-au plăcut, s-au întâlnit și, întâlnindu-se, și-au dat seama: 1) ea, că a făcut bine agățându-l; 2) el, că a făcut foarte bine lăsându-se agățat.

Iubitul oficial al Andrei este un român care trăiește în Thailanda
Picioarele lungi îi ies de departe în evidență. Deasupra picioarelor, cățărată pe ele, se află o tânără femeie cu alură de fotomodel, pe nume Andra Alkabyr, de profesie avocat și fiică de judecător. Din schița de portret al Andrei nu poate să lipsească iubitul ei, care nu este Dorian. Dorian este una dintre fanteziile ei secrete, ceva de genul ăsta. Iubitul ei se numește Cezar Negoiță (31 de ani), născut în Brăila, absolvent a două facultăți din cadrul ASE București (Facultatea de Marketing și Comerț Exterior, respectiv Facultatea de Cibernetică).

 

Cezar a făcut bani din tunarea mașinilor, cu care a participat la diverse curse. Pentru a 32-a aniversare, care va fi pe 12 mai, Cezar a spus că și-ar dori un cadou ceva mai special, respectiv ultimul model de Lamborghini Aventador J, model lansat de curând, la începutul lui martie, la Salonul Auto de la Geneva, și al cărui preț de catalog este de 1,75 milioane de euro. Cam cât ar câștiga Dorian Popa dacă ar juca în „Pariu cu viața“ timp de o sută de ani. Cezar Negoiță își duce veacul mai mult prin Thailanda, împreună cu iubita lui, Andra Alkabyr, care în aceste poze pare iubita lui Dorian, deși nu e.

O noapte de neuitat
Andra și Dorian s-au întâlnit la un club, și n-au făcut nici un efort să se ascundă de privirile celorlalți. În fața discotecii ea îl ține de gât, lipindu-se de el. Dorian s-ar fi lipit și el de ea mai mult, dar trebuia să fie atent la doza de băutură energizantă pe care o avea într-o mână. Nu poți îmbrățișa cum trebuie o femeie atunci când ai mâinile ocupate (vezi mai multe imagini pe www.revistaciao.ro). Lucrurile au devenit cu adevărat interesante atunci când cei doi s-au retras în mașina ei, ea la volan, el pe scaunul din dreapta. Pentru ea n-a fost foarte amuzant că el a tot vorbit la telefon, nu se prea face să îți prelungești convorbirile telefonice atunci când o femeie așteaptă lângă tine să devii disponibil numai și numai pentru ea.

 

În sfârșit, Dorian și-a eliberat ambele mâini și s-a întors spre stânga, apropiindu-se de Andra. S-au atins și s-au sărutat, aproape ca în filme, și se vedea de la o poștă că ei îi face mare plăcere acest episod spontan din serialul „Pariu cu viața sexuală“. Episodul din acea seară s-a terminat târziu în noapte, spre dimineață chiar, în jurul orei 05.40... Îmbrățișările, săruturile pasionale și tot ce au mai putut face în mașina aflată în parcarea clubului au continuat, probabil, dar ­într-un episod pe care noi nu l-am vizionat . Să fim totuși discreți!

Stirile Cancan.ro