Corpul Problemă! Au braţele şi picioarele prea groase!

Surplusul de kilograme sau excesul de sport, atac sub centură

Începând cu Anda Adam, Iulia Vântur, Raluca Sandu, și Delia Matache până la Rita Mureșan și Oana Roman, o parte dintre cele mai cunoscute personaje feminine din showbiz, toate au probleme cu grația și delicatețea. De unde li se trage? De cele mai multe ori, de la grosimea brațelor sau a picioarelor. Fie că au făcut prea mult sport, ca în cazul primelor enumerate, fie că s-au îngrășat prea mult, cum este situația ultimelor două, efectul estetic final este unul neplăcut care trebuie combătut pe căile potrivite, după caz: ținute vestimentare potrivite sau cure de slăbire.

 

 

Anda Adam

Anda Adam a exagerat cu fitness-ul!

 

Anda Adam are o constituție atât de robustă, încât, chiar și atunci când este îmbrăcată în rochie, pare mai degrabă o sportivă participantă la un campionat de culturism, decât o tânără artistă. Pentru felul în care arată astăzi musculatura picioarelor ei sunt de vină anii de fitness intensiv și cei de înot de performanță pe care Anda îi are în palmares. Dezavantajul este că, din cauza mușchilor, Anda nu va părea niciodată suficient de slabă sau de delicată, iar partea bună a situației ar fi că celulita nu-și prea face simțită prezența în peisajul corporal.

 

Îi întrece și pe bărbați la „brand”

Sportiva Anda Adam reușește performanța de a avea uneori brațele mai dezvoltate decât unii dintre bărbații din anturajul ei, cum ar fi dansatorii bunăoară. Dar ce nu face bine la impresia artistică, dă bine la confortul psihic de a avea alături o persoană atât de puternică în orice împrejurare.

 

Crina Matei - Are picioare groase și pufoase

 

Actrița și cântăreața Crina Matei are o aparență delicată, care îi poate păcăli cu ușurință pe cei care nu o cunosc cu adevărat. Și nu ne referim doar la caracterul ei, știut fiind că este o femeie aprigă și hotărâtă, ci și la faptul că nu e chiar atât de fragilă pe cât pare la prima impresie nici din punct de vedere fizic. Ea însăși ne-a arătat acest lucru, vara trecută, când s-a îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți, care i-au dezvelit picioarele destul de bine dezvoltate. Nu e nimic rău în faptul că o femeie are picioare puternice, partea proastă apare doar atunci când acestea sunt mai mult pufoase decât musculoase. Iar în ceea ce o privește pe Crina, sportul, pe care se laudă că îl practică de câte ori are ocazia, nu pare deloc eficient.

 

Iulia  Vântur - A făcut brațe puternice de la volei

 

Prezentatoarea emisiunii „Dansez ­pentru tine” de la Pro TV, Iulia Vântur, nu se poate lăuda cu niște brațe foarte grațioase, dat fiind că, în adolescență, și-a dezvoltat bicepșii aruncând cu forță mingea de volei peste fileu, iar mai târziu direct în coșul de baschet. Astăzi, musculatura brațelor nu este chiar un avantaj pentru blonda care recunoaște ea însăși că o cam deranjează felul în care brațele ei puternice nu se asortează cu rochiile de seară de la emisiune. Chiar dacă nu este atât de delicată în ținutele fără mâneci, Iulia se poate consola cu faptul că are un aspect tonic și sănătos.

 

 

 

 

 

Raluca Sandu - Are brațe de luptător de K1

 

 

 

 

 

O fire mai băiețoasă de fel, fosta ­jucătoare de tenis Raluca Sandu a testat de-a lungul căsniciei cu americanul Todd Medina și sporturile de contact, destinate în special bărbaților. În timpul antrenamentelor, mușchii brațelor au căpătat și mai mult volum față de cât aveau după anii buni de practicare a tenisului, devenind aproape masculini ca aspect. Sigur, pentru o femeie nu sunt foarte estetici, dar atrag cu siguranță atenția bărbaților, generând admirație și invidie deopotrivă! Raluca nu este deloc o femeie comună, așa că nu suferă din cauza lipsei de grație a brațelor, ci continuă să meargă la sală pentru a avea un trup tonifiat și fără celulită.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gabriela Cristea - Și-a scos la pensie picioarele de balerină

 

 

 

Prezentatoarea de la Kanal D, Gabriela Cristea, a suferit o serie de îngrășări și slăbiri succesive, care n-au fost deloc în favoarea trupului ei. Astăzi, bruneta care a fost cândva balerină, are vreo 20 de kilograme în plus față de dimensiunile care au consacrat-o, iar picioarele care odinioară executau piruete grațioase au de cărat zilnic o suprasarcină inestetică. Fotografiată de paparazzii la pisicină, Gabriela nu mai seamănă deloc cu bruneta care a făcut ravagii printre bărbați  în vara anului 2000, când a pozat goală în Playboy, într-un pictorial incendiar pe malul mării. Prezentatoarea a încercat să mai reducă din minusul de imagine cu care s-a ales în urma luării în greutate, declarând că nu este atât de grasă în realitate cum o arată televizorul.

 

I s-au îngroșat și brațele

 

După ce s-a îngrășat, Gabriela s-a rotunjit vizibil și în zona brațelor, care au devenit mult mai pline. Acest aspect s-a observat cu precădere la evenimentele la care prezentatoarea a purtat rochii în bretele.

 

Iuliana  Marciuc - Stă bine pe picioarele ei

 

Prezentatoarea TVR, Iuliana Marciuc, ­este o femeie înaltă și solidă, așa că nu putea avea niște picioare subțiri cum au manechinele. Asta nu înseamnă că blonda se sfiește să și le arate până sus de tot atunci când i se ivește ocazia. La o prezentare de modă, Iuliana a purtat o rochie de mireasă foarte scurtă, care îi dezvelea picioarele până la lenjerie intimă. Partea proastă este că iubita lui Adrian Enache nu face sport și nici nu ține dietă, iar asta se cam vede, inclusiv pe coapsele dolofane.

 

Jasmine - Dansul din buric face piciorul mai gros

 

Dansatoarea orientală Jasmine nu este nici atât de tonică, muscular vorbind, ca o dansatoare sportivă, nici atât de subțire ca o balerină. Prin natura meseriei sale, blonda este voluptuoasă, cu forme pline care să se legene perfect pe ritmurile muzicii arăbești. Din păcate, în zona europeană în care ne aflăm, coapsele prea pline nu au atât de mare trecere ca la șeici și beduini. În cazul Jasminei, grosimea picioarelor în zona superioară nu este neapărat o lipsă de grație, ci doar un surplus de greutate care ar trebui, poate, înlăturat prin altă formă de mișcare decât belly-dance-ul. Pentru început poate să încerce de plăcere măcar câteva ture cu bicicleta în Herăstrău!

 

Delia Matache - Se îngrașă la bicepși

Cântăreața Delia Matache nu a fost foarte slabă ­decât în perioada debutului, apoi s-a dezvoltat ca o femeie cu forme. Fără a fi grasă, blonda are brațele destul de pline, în special după vacanțele de Crăciun. La ziua dansatoarei ei, Andreea Popescu, Delia a etalat niște bicepși pufoși, cu care se pricopsise după câteva zile cu mult somn și mese regulate în vacanța artiștilor din ianuarie. Partea bună în ceea ce o privește pe cântăreață este că nu așteaptă să treacă de acea graniță interzisă și se pune mereu pe slăbit, exact înainte să nu o mai încapă hainele.

 

Rita Mureșan  - Trăiește pe picior mare. La propriu

 

Rita Mureșan a declarat că, în ultimii ani, mai exact de când fiica ei cea mare a avut un accident destul de serios la mână, în urma căruia a suferit mai multe operații, s-a tot îngrășat pe fond de stres. Cu timpul, Ritei i-a fost tot mai greu să dea jos kilogramele acumulate în perioadele de tensiune și astăzi a ajuns să aibă niște dimensiuni greu de ignorat. Fosta Miss România are acum niște coapse groase și inestetice, pe care de obicei și le ascunde cu artă în faldurile unei rochii, dar pe care, într-un moment de lipsă de inspirație, ­le-a îndesat și în niște pantaloni mulați.

 

I s-au umflat brațele

Greutatea în plus s-a distribuit cu generozitate pe mai toate zonele corpului. Rita are nu doar coapsele groase, ci și niște brațe mult prea durdulii pentru a fi feminine.

 

Oana Roman - Are coapse XXL

 

Din păcate pentru vârsta ei, Oana Roman pare să nu reușească să slăbească deloc. În cazul ei, kilogramele în plus nu sunt doar un moft de manechin, ci o realitate tristă. Din cauza faptului că depășește cu mult greutatea normală, picioarele Oanei nu arată deloc așa cum ar trebui la o femeie de 35 de ani. Paparazzii au fotografiat-o la mare, într-un moment în care și-a ridicat rochia de plajă, dezvelindu-și surplusul total inestetic de carne de pe coapse. Faptul că a avut momente bune, în care a ținut diete și a reușit să mai dea jos din kilograme, ar trebui să o mobilizeze pe Oana pentru o nouă încercare de a slăbi.

 

Brațe pline și pufoase

 

Evident, nici brațele Oanei nu arată tocmai cum trebuie, dat fiind că surplusul de kilograme s-a disptribuit parțial și pe acestea. În special atunci când poartă rochii cu bretele sau fără mânecă, Oana etalează niște umeri și niște brațe pufoase.

 

Iuliana Luciu - E durdulie în zona umerilor

 

Sora mai mică a Nicoletei Luciu, Iuliana, pare prizoniera formelor rotunde, în ciuda faptului că, de-a lungul timpului, a reușit să slăbească spectaculos. Conformația Iulianei urmărește linii curbe, care îi dau aspectul unei fetișcane bine hrănită în vacanță la bunici. Chiar dacă a dat jos 10 kilograme, brațele Iulianei au rămas rotunde și pufoase, cu umerii bine rotunjiți, aspect care o taie de pe lista grațioaselor, dar îi dau un aer de robustețe și sănătate.

 

Manuela Fedorca- Extra-kilograme pe picioare

 

Cântăreața s-a îngrășat în ultimii ani și acest lucru i-a afectat și frumusețea picioarelor, care s-au îngroșat vizibil și inestetic, în special în partea de sus, în zona coapselor. Cum artista nu are un apetit special pentru practicarea sportului, musculatura nu este evidențiată, iar efectul final este unul neplăcut pentru ochiul privitorului. De dragul vremurilor în care Manuela era una dintre cele mai frumoase artiste, nu putem decât să sperăm că ea va reuși să slăbească.

 

 

Stirile Cancan.ro