Andra Trandas încinge plaja la MAMAIA

Andra Trandaș, prezentatoare de știri la Antena Stars, se află la mare, unde corpul ei cu forme relativ perfecte se simte pe plajă ca peștele în apă.

Atitudinea ei atunci când defilează pe catwalk-ul de nisip este a unei femei care se simte bine în propria piele, și are și de ce. Cei care vor să afle cum reușește Andra să își mențină corpul la asemenea cote înalte e bine să știe că vedeta Antena Stars își întreține darurile carnale de la natură cu grijă și atenție.

 

E atentă la ce mănâncă, ținându-se departe de făinoase și pâine, alegând să consume salate, legume, carne de pui și vită. Da, Andra e carnivoră, aviz vegetarienilor! Timp de aproximativ doi ani, Andra s-a iubit cu Andrei Oprea, un băiat de bani gata, cu șapte ani mai tânăr decât ea, fiul patronului unui firme de protecție și pază.

 

Înainte de Andrei, Andra a avut o relație cu Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasa, și a fost cât pe ce ca ea și Bogdan să ajungă în fața altarului,  adoar că altarul și-a luat tălpășița pe nepusă masă. După Bogdan, Andra s-a iubit cu un tip pe nume Dorian, unul dintre dansatorii Loredanei Groza, dar relația lor n-a făcut prea mulți pași de dans pe ringul vieții.