Ana Maria Barnoschi i-a umplut iubitului sufrageria de baloane

Povestea de dragoste pe care o trăiește coprezentatoarea emisiunii ”Roata norocului” de la Kanal D, Ana Maria Barnoschi, cu Marian Preda a făcut deja înconjurul țării atunci când bărbatul a organizat o cerere în căsătorie demnă de filmele de la Hollywood.

Pe lângă sentimentele foarte puternice care îi leagă pe cei doi, se pare că relația este presărată cu o sumedenie de surprize pe care și le fac unul altuia. De exemplu, Ana Maria ne povestește, în exclusivitate, despre una pe care i-a făcut-o iubitului chiar de ziua lui, anul trecut.

 

”De fiecare dată, de ziua lui, îmi pun imaginația la muncă, să găsesc ceva. Anul trecut, de ziua lui, m-am gândit să umplu sufrageria cu baloane cu heliu. Am agățat pozele cu noi de baloanele care stăteau lipite pe tavan și le-am împrăștiat în toată casa. I-am dat cheia mamei să meargă la mine acasă și să se îngrijească de “operațiunea baloanele”, iar eu am fost să îl iau ca să mergem împreună la mine. L-am lăsat pe el să intre primul în casă. A fost extrem de surprins. A spus că a fost cea mai frumoasă surpriză din viața lui”. Ana Maria Barnoschi are o relație cu fostul boxer Marian Preda, din 2015.