Alina Eremia: "Nu există bărbatul perfect, cum nu există nici femeia perfectă. Există persoana potrivită!"

A urcat pe valul celebrității de ceva vreme și se încăpățănează să rămână acolo. Este o perfecționistă și nu lasă nimic la voia întâmplării. Atunci când vorbește despre iubitul ei, îi strălucesc ochii, iar când se gândește la familie povestește despre regretul de a nu-i vedea mai des. De curând, a lansat alături de trupa Vunk piesa ”Îmbrăcați sau goi” care este pe repeat la radio. Ce face în rest Alina Eremia, aflăm, în exclusivitate, din interviul de mai jos.

Înainte de toate, spune-mi Alina cum este Alina Eremia de astăzi versus Alina Eremia de la început? Cum stau lucrurile aici?
Am crescut și m-am maturizat , iar acest lucru s-a simțit și pe plan profesional. Cred că de la an la an s-a observat o evoluție atât în ceea ce privește contentul muzical, cât și imaginea, cu care am încercat să surprind pe zi ce trece.
Dacă ar fi să privești în urmă cu 5 ani și să analizezi această perioadă, care ar fi primele 5 chestii pozitive, dar și 5 negative care ți s-au întâmplat?
O să încep cu lucrurile pozitive. "Cum se face" , piesa care a strâns peste 35 de milioane, a fost prima mea piesă solo difuzată pe radio, anul trecut am absolvit examenul de licență la "UNATC" , am fost aleasă membru în juriul ”Next Star”, am fost desemnată ca fiind una din cele mai bine îmbrăcate artiste de către un site de modă avizat, și acestea sunt doar câteva din întâmplările fericite. Pentru fiecare binecuvântare , există însă și reversul medaliei. Programul încărcat și nopțile pierdute pe drumuri între concerte își spun cuvântul , îmi văd destul de rar părinții, sunt întotdeauna pe fugă.
Nu vreau să vorbim foarte mult despre partenerul tău, vreau numai să te rog să-mi povestești care au fost micile sau marile gesturi pe care le-a făcut ca să te cucerească?
M-a cucerit prin felul lui de a fi, prin faptul că are o gândire matură și este respectuos , atent, iubitor.  Suntem pe aceeași lungime de undă și comunicăm foarte bine.
Ce are bărbatul perfect pentru tine? Aici mă refer la caracter, la personalitate?
În primul rând, un bărbat trebuie să prețuiască femeia și să o respecte. Nu există bărbatul perfect, cum nu există nici femeia perfectă. Există persoana potrivită, cu care rezonezi din toate punctele de vedere.
La ce ai fi dispusă să renunți la persoana iubită, chiar dacă ea nu ți-ar cere-o vreodată?
Într-o relație, e important  să renunțăm la orgoliul nejustificat și să existe înțelegere de ambele părți. Un alt lucru important este să iubim persoana de lângă și să nu încercăm să o schimbăm.
Ce trebuie să se întâmple ca să fii, cu adevărat, nemulțumită de tine?
Eu sunt o perfecționistă, așa că se întâmplă des să nu fiu pe deplin mulțumită pentru că întotdeauna se poate mai bine. Sunt nemulțumită când nu am foarte mult timp la dispoziție să mă pregătesc și știu că , în alte circumstanțe, ar fi ieșit impecabil. Sunt cel mai mare critic al meu.
Ai fost vreodată la terapie sau ai simțit vreodată nevoia să o faci?
Nu am fost niciodată la terapie, deși prietena mea se pregătește să fie psihoterapeut și știu efectele benefice. Am reușit cumva pe cont propriu să identific ce era în neregulă la momentul respectiv și să lucrez cu mine.
Cum îți ridici moralul atunci când ești cu psihicul la pământ, pentru că bănuiesc că mai ai și tu astfel de momente?
Încerc întotdeauna să văd partea plină a paharului. De fiecare dată când am un moment de cumpănă, îmi repet următoarea frază: când viața îți servește lămâi, fă o limonadă. Chiar funcționează. Îmi dau seama că orice se soluționează într-un fel sau altul.
Care sunt cele mai frumoase amintiri pe care le ai din perioada în care nu erai persoană publică și, pe de altă parte, care sunt cele mai frumoase experiențe pe care ți le-a adus acest statut?
Îmi aduc aminte perioada liceului, când în fiecare pauză eram prezenți în camera dj-ului și puneam playlist-ul nostru sau ne strângeam un grup mare și, după ore, ne adunam și mergeam la prima cafenea din apropierea liceului, unde ne făceam împreună temele. Ca persoană publică, mă bucur de aprecierea și de iubirea oamenilor pentru munca mea și este extrem de flatant.
Care sunt cele mai importante lucruri din viața ta de care nu poți să te desparți?
În unele momente , mi-e greu să renunț la anumite obiecte vestimentare, pentru că aparțin unui moment de neuitat. De asemenea, nu pot să mă separ de lucrurile oferite de oamenii dragi din viața mea. Le păstrez cu sfințenie.
Ai filmat un videoclip de curând și toată lumea a văzut cât de bine arăți? Ce faci pentru asta, bineînțeles, în afară de apă, mâncat sănătos și activitate fizică?
Mulțumesc frumos. Evident că fără cele menționate mai sus , nu poți avea rezultate. Ce fac în plus este să îmi calculez caloriile pe care le mănânc în fiecare zi. Reușesc să mă încadrez într-un număr de calorii și să mă mențin în formă.
Apropo de activitatea fizică, cum arată programul tău de antrenament?
Sunt adepta antrenamentelor intense. Nu îmi place să pierd timpul în sala de fitness, așa că un antrenament nu durează mai mult de o oră. Lucrez 2 grupe musculare la fiecare antrenament, pe care îl încep cu 15 minute de cardio.
Ce mănânci atunci când vrei să slăbești 2, 3 kilograme, bănuiesc că și ție ți se întâmplă situații din acestea?
Dacă se întamplă să iau în greutate, sunt extrem de strictă cu alimentația. Totul se reglează prin regim alimentar, atât greutatea cât și aspectul pielii.
Cum s-ar traduce echilibrul în viața ta?
Pentru mine, definiția cuvântului echilibru este familie și aici includ părinții, iubitul, oamenii de suflet și muzica.
Care  ar fi situația din viața ta care te-ar face să nu te poți uita în oglindă, de rușine?
Să fac un rău intenționat pentru a-mi atinge scopul, lucru de care nu aș fi în stare pentru că știu că nu aș mai avea liniște.
Care sunt primele 5 cuvinte care-ți vin în minte în momentul în care te rog să-ți analizezi viața ta de acum?
Împlinire, iubire, progres, cunoaștere de sine, idealuri.