Alexandra Stan, vacantă romantică cu iubitul în Palma de Mallorca

Alexandra Stan a petrecut o vacanță de vis în Palma de Mallorca, alături de iubitul ei, Bogdan. ”Am stat o săptămână acolo. Am avut concert acolo și am profitat să ne luăm câteva zile de vacanță. A fost 2 în 1. Ne-am bronzat, ne-am închiriat o mașină decapotabilă ca să ne bucurăm cu adevărat de peisajele de pe coastă, ne-am relaxat (mai degrabă am lenevit) și am stat în niște locuri minunate”, ne-a declarat, în exclusivitate,

 

Alexandra Stan. Cei doi îndrăgostiți au ales să se cazeze într-un hotel vechi, Hotel Castillo Son Vida, unde s-au bucurat de o terasă cu o grădină superbă, plină de flori.

”Noi am stat în Cala Santanyi și Palma, iar de aici am vizitat mai multe locuri de pe insulă. Recomand din suflet. Mallorca trebuie să fie pe lista oricărui turist sau pasionat de călătorii. Are plaje cu nisip alb, apă cristalină, drumuri pe coastă cu priveliști superbe și orașe vechi prin care te pierzi pe străzi înguste. E ca un vis european. Noi sigur vom reveni”, mai spune artista.

 

Alexandra și Bogdan au o relație din vara anului 2015, poveste despre care artista a vorbit prima dată un an mai târziu, când a recunoscut ceea ce deja se vehicula.

 

”Da, trebuie să recunosc, este iubitul meu, dar nu aş vrea să discut prea multe despre asta. El nu cred că vrea să stea în lumina reflectoarelor. Cel puţin nu deocamdată. Şi el este artist ca şi mine”, povestea vedeta atunci.